Viktigt att tänka på

Du kanske har varit singel ett par veckor, månader eller år? Spelar faktiskt ingen roll!
Det är väldigt viktigt att vara försiktig om du funderar på att registrera dig på några av de svenska dejtingsidorna i Sverige.
Vi har kartlagt 3 tips som du bör ha i åtanken om du ska lyckas med online dejting.

1. Användarnamn – Välj ett bra dvs. neutralt användarnamn. Det är stor skillnad om du heter ”annie85” eller ”cute_blondie”. Tyvärr så kommer många skriva till dig om du heter ”cute_blondie” med tanke på att, lätthänt kan de tro att du är ute efter uppmärksamhet eller tillfällig romans medans sanningen kan vara att du är super seriös därför rekommenderar vi ett neutralt användarnamn.

2. Profilbild – Ett foto bör du ha minimum men vi rekommenderar i alla fall 3. Majoriteten vill veta vem man kommunicerar med och utan attraktion funkar det inte långsiktigt. Återigen rekommenderar vi att ha neutrala bilder och inte allt för utmanande.

3. Presentationstext – Skriv kortfattat om vem du är samt vad du söker. Framgår det till exempel att du söker en seriös person i åldern 25-35 samt i en viss ort, då slipper du massa onödiga mejl som egentligen inte faller inom dina krav.

Att nätdejta säkert och tryggt

När du registrera dig på en dejtingsida så är det viktigt att välja det säkra före det osäkra. Trygghet och säkerhet ska alltid vara prio 1. Att inte låna ut pengar ska vara en självklarhet och glöm inte att verifiera din dejt via bland annat sociala medier så som facebook, instagram, linkedin mm. Läs mer om hur du kan nätdejta säkert hos aftonbladet.se